Huurkavels

Zowel op het bestaande als op het nieuwe gedeelte van het park zijn er nog enkele kavels te huur in grootte variërend van 175 – 350 m2. Als u al in het bezit bent van een chalet of stacaravan is plaatsing hiervan mogelijk mits deze aan de door ons te stellen normen voldoet. Zo mag uw chalet niet groter zijn dan 70 m2 en moet deze in redelijke tot goede staat verkeren. Zinspeelt u op het idee om een chalet of mobiele bungalow te kopen dan verwijzen u naar onze chalet kopen pagina. Voor de bestaande en nieuwe kavels geldt dat de gas, water, elektra en riool aangelegd zijn. Het is dus kwestie van de chalet plaatsen en aansluiten op deze voorzieningen.

De huurprijzen zijn afhankelijk van de afmeting van het te huren kavel en variëren van € 1.750,-- tot € 2.800,-- per jaar. Dit bedrag is inclusief vergoeding verblijfsgeld recreanten. Wij rekenen – in tegenstelling tot anderen – dus geen extra geld voor onderverhuur en bezoekers!

De kosten van energie (via tussenmeters) en vaste lasten e.d. worden separaat in rekening gebracht. De gemeente legt u een aanslag op voor de forensenbelasting.

Wij zijn gespecialiseerd in tuinaanleg en afwerking. In overleg met de beheerder wordt op basis van uw wensen de inrichting van het kavel uitgewerkt.

Op ons park is geen permanente bewoning toegestaan. De afmeting van een chalet mag maximaal 70 m2 zijn (inclusief berging).

LET OP ACTIE
Bij plaatsing van een nieuw chalet uit onze modellenserie krijgt u een korting op de jaarhuur van 50% (1e jaar); 35% (2e jaar) en 15% (3e jaar)!

Wij hanteren heldere regels en prijzen. Interesse? Neem contact op voor meer informatie.