Seizoensplaatsen

Op vakantiepark Landrust kunt u terecht voor een jaarplaats of seizoensplaats van uw caravan, touringcar of camper en kunt u voor een langere periode genieten van de rust en ruimte die het park biedt. Dat kan eenmalig zijn maar ook voor meerdere seizoenen. Wij waarderen onze vaste gasten. Als seizoensgast van vakantiepark Landrust, heeft u een aantal services extra. Heeft u bijvoorbeeld nu een seizoenplaats op de camping, dan heeft u voor volgend jaar als eerste recht op dezelfde plaats. Ook kunt u gebruik maken van de winterstalling.

Wat houdt een jaar- of seizoensplaats op vakantiepark Landrust in?

  • Seizoenskavel vanaf 150 m2 welke u kunt gebruiken tussen 25 maart en 31 oktober van ieder jaar
  • Duo-kavel / triple-kavel vanaf 290 - 450 m2 beschikbaar!
  • Aansluiting elektra van ca. 10 amp. aanwezig
  • Eigen watervoorziening op kavel
  • Mogelijkheid om camper te koppelen aan water en riool
  • Prachtig douche- en toiletgebouw aanwezig
  • Prijzen inclusief gebruik elektra en water
  • 5% korting op winterkamperen
  • Wij helpen u bij het kiezen van de mooiste plek!

Welke plaatsen hebt u beschikbaar?
Achterop het park hebben wij prachtige kavels beschikbaar waar u in alle rust kunt recreëren. De kavels zijn minimaal 150 m2 groot. Ook beschikken wij over duo-kavels en triple-kavels van 290 tot zo'n 450 m2. Hier kunt u met 2 caravans of zelfs 3 touringcars of caravans bij elkaar staan!

Winterstalling- of kamperen
Als vaste gast met een seizoensplek op vakantiepark Landrust heeft u de mogelijkheid om tijdens de wintermaanden uw caravan te laten staan op uw favoriete perceel. Bespaar u de moeite van het op- en afbouwen!

Uiteraard kunnen wij ook uw caravan op een apart terrein stallen. Uw caravan in de winter laten staan kan al vanaf 150 euro. Wilt u ook in de winter gebruik kunnen maken van uw seizoensplaats? Ook dat kan tegen geringe meerkosten. Zodat u ook in de mooie winterweekenden van de Veluwe kunt genieten!

Wanneer kan ik gebruik maken van mijn seizoensplaats?
Vakantiepark Landrust is het hele jaar door geopend! De seizoensplaatsen zijn in 2016 tussen 25 maart en 31 oktober beschikbaar. Kiest u daarnaast voor winterkamperen, dan kunt u ook al eerder terecht in de weekenden.

Is er ook een mogelijkheid om te kamperen?
Vakantiepark Landrust wilt nadrukkelijk geen (standaard) camping zijn. Een camping kenmerkt zich namelijk door kortdurend verblijf van haar gasten met veel reisbewegingen op het terrein als gevolg. Omdat we willen dat onze gasten in alle rust kunnen genieten van hun verblijf staan we daarom slechts in hoge uitzondering kampeerders toe. U mag wel, tegen geringe meerkosten, een tent naast uw caravan of touringcar neerzetten, zodat bijvoorbeeld logees kunnen blijven overnachten.

Wat kost een jaar- of seizoensplaats op vakantiepark Landrust?
Wij hanteren vaste prijzen voor jaarplaatsen en seizoensplaatsen. Deze treft u aan op onze tarievenpagina. Mocht uw verblijf afwijken ten opzichte van de geboden mogelijkheden dan kunnen wij maatwerk leveren door uw wensen te inventariseren en hier aparte prijsafspraken aan te koppelen. Informeer bij de commercieel beheerder van vakantiepark Landrust naar de mogelijkheden.

Vroegboekactie 2017!
Boek voor 31 december 2016 uw jaarplaats 2017 voor uw touringcar of camper voor de knalprijs van € 1099,- ALL IN*

* Elektra op basis van fair use policy, vrij gebruik tot 400 Kwh daarna € 0,49 ct per Kwh