Classic XL Chalet (nieuw)

Te koop: de Classic XL Plus chalet

Omschrijving
Bent u op zoek naar een nieuw chalet? Dan is de Classic XL Plus zeker de moeite waard te bezichtigen. De Classic XL Plus bieden wij vanaf december 2016 te koop aan en kan omschreven worden als... een klassieke chalet, ruimtelijk met veel opties! Staat u eenmaal binnen dan verbaast u zich over de enorme ruimte die deze chalet biedt. Als na een dag bewoning zult u merken dat de ruime Classic XL Plus uw vertrouwde vakantiewoning is. De chalet is met zijn betegelde badkamer, ruime keuken en centrale verwarming van voldoende comfort voorzien. Door zijn uitstekende isolatie kunt u er ook in de winter verblijven. Het eigentijdse design  gecombineerd met een moderne look (bijvoorbeeld de antraciete boei) maakt de Classix XL tot een zeer aangenaam chalet.

Door ons wordt deze chalet gekroond tot absolute winnaar binnen zijn klasse. Dit omdat de chalet conform de hoogste kwaliteitseisen is gebouwd. Veel hoger dan de maatstaven die anders chaletbouwers hanteren. De prijs daarentegen is veel lager dan in de markt gangbaar is. Met dit model durven wij dan ook de uitdaging aan als het gaat om de laagste prijs/kwaliteit garantie.

Belangrijkste kenmerken chalet

  • Afmetingen 1100 x 400 cm
  • Geheel kunststof buitenbekleding, antraciet boei, onderhoudsarm
  • Puntdak, stalen dakpanplaat
  • Kunststof kozijnen en dubbelglas
  • Grote en kleine slaapkamer, betegelde badkamer met douche, wastafel en toilet
  • Keuken voorzien van 4 pits kookplaat, luxe rvs schouwafzuigkap, extra kast met koel/vries combinatie
  • Zeer goed geïsoleerd (zelfs de binnenwanden zijn geïsoleerd!)
  • Netjes afgewerkt met overstek voor en achter, voorzien van inbouwspots
  • Centrale verwarming met in ieder vertrek een radiator
  • Niet bezuinigd op kwaliteit

Foto’s van de bouw van de Classix XL Plus chalet

Model: Landrust Classic XL Plus

Interieur
Woonkamer: laminaat, luxe plafonnier, 4 dubbele wandcontactdozen, centrale verwarming
Keuken: laminaat, keukenblok met bovenkasten, kast met CV installatie, kookplaat met elektrische vonkontsteking, afzuigkap, hoge kast met koel- vriescombinatie, 1 dubbele wandcontactdoos, plafonnier, wand keuken Formica.
Ouderslaapkamer: laminaat, 2 enkele wandcontactdozen, radiator, plafonnier.
Kinderslaapkamer: laminaat, 1 dubbele wandcontactdoos, radiator, plafonnier.
Douche / Toilet: Volledige betegelde badkamer! Ruime douche van 90 x 90 cm incl. schuifwand, douchegarnituur, wastafelkast met spiegel en verlichting, duoblok diepspoel toilet, designradiator, plafonnier, wand/vloer, enkele wandcontactdoos, mechanische afzuiging.

Exterieur
Chassis: Stalen U.P.E. gecoat in bitumlak, trekhaak.
Vloer: Isolatie 100 mm d.m.v. dubbele bodem!, balklaag 50 x 150, onderzijde afgewerkt met dampdoorlatend materiaal.
Buitenwanden: Buitenbekleding kunststof, totale wanddikte 1200 mm!!!, spouw 22 mm, isolatie 60 mm, wandplaat binnen van 10 mm verlijmd! Regelwerk constructie 38 x 70 h.o.h. 400 mm!
Dak: Puntdak, stalen dakpanplaat, 100 mm isolatie op plafond!, geventileerd, kunststof goot met 4 x hemelwaterafvoer. Overstek chalet aan zowel voor- als achterzijde met inbouwspots!

Afwerking
Ramen en deuren: Kunststof kozijnen kleur wit, dubbelglas, voordeur wit, schuifpui, incl. vensters (optisch)
Binnenwanden: Plaatmateriaal afgewerkt met behang, woonkamer behang.

Deze chalet hebben wij geplaatst op een nieuw gedeelte van het park. Het is de eerste chalet die hier geplaatst is. In de loop van 2017 zullen er meer chalets en bungalows op dit gedeelte worden bijgeplaatst. We zoeken pioniers die wij als eerste mogen verwelkomen op dit nieuwe gedeelte van ons park. We kunnen deze pionieers een korting geven van maar liefst 20% op deze nieuwe classic XL Plus chalet. Daarmee durven wij meteen een laagste prijsgarantie af te geven. Chalet van deze kwaliteit en met deze afmetingen en opties zijn elders niet te vinden onder onze aanbiedingsprijs!

Levering!
Deze Classic XL Plus chalet is op 1 november 2016 geleverd en geplaatst op een ruime kavel (280 m2) op ons park. Deze chalet is beschikbaar zolang deze te koop wordt aangeboden. Deze chalet kan nabesteld worden waarbij uw persoonlijke wensen kunnen worden meegenomen. De verwachte levertijd bedraagt dan ca. 8 weken. Voor meer informatie over deze of andere chalets kunt u terecht bij de commercieel beheerder.