Te koop

Een chalet kopen
Op ons park is het mogelijk meerdere typen chalets te plaatsen. Vanwege de omvang van de kavels, die met ruim 300 m2 per kavel tot de meest ruime klasses behoren, zijn meerdere kavelindelingen en variaties mogelijk. Waar de één een vierkante chalet prefereert, zal een ander een L-vorm mooier vinden. Binnen de wettelijke richtlijnen van maximaal 70 m2 vloeroppervlakte per chalet is veel mogelijk.

U kunt bij ons terecht voor:
- nieuwe chalets die in eigen beheer, naar eigen ontwerp en onder eigen toezicht zijn gemaakt (Classic XL Plus);
- aankoopbegeleiding en advies voor nieuwe chalets die door gerenommeerde fabrieken als bijvoorbeeld Arcabo of Flevohome  zijn gemaakt;
- jong gebruikte chalets (zie onze pagina met gebruikte chalets);
- een kavel waarop u uw eigen (reeds bestaande of nieuwe) chalet kunt plaatsen!

Chalets zijn niet meer zoals vroeger. Nu zijn het onderhoudsarme huizen op wielen, met stalen daken, kunststof kozijnen en buiten materiaal, schilderen is verleden tijd. Wilt een rood dak en de kozijnen houtkleur of juist ook rood? Stel zelf uw chalet samen want u zult er heel wat jaartjes plezier aan beleven. Ook binnen kunt u zich uitleven, hoekkeuken of toch recht, een kachel of centrale verwarming. Kortom een chalet geheel naar uw wens. Omdat het kopen van chalet voor vrijwel niemand een alledaagse aangelegenheid is kan het fijn zijn dat er iemand met u meedenkt en adviseert. U kunt daarom kosteloos een beroep doen op onze aankoopbegeleiding van onze commercieel beheerder.

Een reeds geplaatste chalet kopen of een chalet naar eigen keuze?
Vakantiepark Landrust koopt regelmatig zelf nieuwe en jonge gebruikte en onderhoudsarme chalets en plaatst deze op een kavel. Indien er op dat moment nog geen koper is dan wordt de bijliggende tuin naar standaard ontwerp ingericht. Ook wordt dan meteen een bijhorende parkeerplaats aangelegd en eventueel een blokhut/schuurtje geplaatst. Het voordeel voor de toekomstige eigenaren is, dat zij meteen kunnen beginnen met recreëren. Het bespaart niet alleen tijd maar ook het nodige geregel. De tuin kan later naar eigen inzicht verder worden ontworpen en ingericht. Daarnaast zijn jong gebruikte chalets voordelig in aanschaf. Een nadeel zou kunnen zijn dat bijvoorbeeld het ontwerp of de indeling van de chalet niet helemaal naar wens is. Daarom zou u er ook voor kunnen kiezen zelf een nieuwe of gebruikte chalet aan te kopen.

Voor de nieuwbouw van chalets werken wij samen met een aantal leveranciers waarmee wij goede ervaringen hebben opgebouwd en die hun afspraken over service en kwaliteit nakomen. Dat is dan ook een van de voordelen als u een chalet via het park koopt. Wij hebben de kennis in huis om te beoordelen welke bouwers betrouwbaar zijn maar natuurlijk kunnen wij ook beoordelen of een chalet van goede kwaliteit is of niet. Daarnaast is het hebben van een goede lange termijn relatie een extra stimulans voor de bouwers om te leveren comform de gemaakte afspraken en kwaliteitseisen.

Een eigen chalet en deze verhuren aan derden? Alles is mogelijk! Uw eigen chalet wordt op maat en naar eigen ontwerp gemaakt en geheel ingericht naar eigen smaak. Wij bezoeken met u de moderne fabriek om uw wens om te zetten in realiteit. En uiteraard bespreken we met u de inrichting van uw tuin.