Classic XXL de Luxe

Vanaf week 1 2017 hopen wij u deze zeer fraaie bungalow te kunnen aanbieden. Deze bungalow wordt in december 2016 gebouwd en zal begin 2017 worden geleverd.

Omschrijving
De Classic XXL de Luxe dankt zijn naam aan zijn klassieke bouw met maximale afmetingen en luxe afwerking zowel binnen als buiten. Het is het paradepaardje onder chalets die op chaletpark Landrust te vinden zal zijn. De afmetingen van deze enorme chalet zijn maar liefst 12.00 x 4.30 meter. Het is dan ook het meest ruime model binnen zijn klasse.

De woorden mobiele bungalow is voor deze Classic XXl de Luxe meer op zijn plaats. Samengevat in enkele trefwoorden dan is de Classic XXL de Luxe strak, luxueus en solide afgewerkt. En staat u eenmaal binnen? Dan zult u zich verbazen over de royale ruimte in deze bungalow. Al na een dag bewoning is deze Classic XLL de Luxe uw vertrouwde tweede huis. Deze bungalow is met zijn luxe badkamer, ruime keuken, 3 slaapkamers en centrale verwarming en uitstekende isolatiewaarde van meer dan voldoende comfort voorzien.

Kenmerken bungalow:

 • Afmetingen 1200 x 430 cm
 • Geheel kunststof buitenbekleding, onderhoudsarm, sierluiken aan voorzijde en langs de kozijnen van 1 zijkant
 • Puntdak, stalen dakpanplaat
 • Kunststof kozijnen met dubbelglas
 • Inpandige goot rondom verwerkt in overstek, overstek voorzien van inbouwspots
 • Overstek voor en achter
 • Chalet aan binnenzijde afgewerkt met 12mm Agnes wandplaten (zeer eenvoudig schoon te houden)
 • Ouderslaapkamer voorzien van grote wandschuifkast en 2 kinderslaapkamers
 • Badkamer bekleed met trespo tegelpanelen, douchecel met schuifdeur, wastafel en toilet
 • Keuken van 270 cm breed, voorzien van 4 pits kookplaat, luxe rvs schouwafzuigkap, extra kast met koel/vries combinatie
 • Zeer goed geïsoleerd (zelfs de binnenwanden tussen slaapkamers en badkamer zijn geïsoleerd!)
 • Centrale verwarming met in ieder vertrek een radiator
 • Overigen:
  - stalen deurkozijnen binnen
  - iedere ruimte voorzien van een plafondlamp
  - de rookgasafvoer van de CV-ketel is netjes horizontaal verwerkt, buitenkant RVS-kap (geen dakdoorvoer en dus minder kans op lekkage)
  - alle ruimtes voorzien van voldoende wandcontactdozen
  - buitenlamp
Levering!
Deze Classic XXL de Luxe zal begin 2017 geleverd en geplaatst op een ruime kavel (280 m2) op ons park. Deze mobiele bungalow kan nabesteld worden waarbij uw persoonlijke wensen kunnen worden meegenomen. De verwachte levertijd bedraagt dan ca. 8 weken. Voor meer informatie over deze of andere chalets kunt u terecht bij de commercieel beheerder.

Waarom deze bungalow?
Chaletpark Landrust wilde een model chalet laten bouwen die meer te bieden had als de gangbare typen chalets. Deze chalet moest de omvang hebben van een bungalow en ruimte bieden aan minimaal 6 personen. Daarnaast zou deze mobiele bungalow zeer onderhoudsvriendelijk moeten zijn, gebouwd van kwalitatief hoogwaardige materialen maar vooral ook betaalbaar. Dat is het bekende spanningsveld waarmee iedereen te maken krijgt die op zoek is naar een chalet of bungalow als 2e huis of vakantiewoning. U wilt immers een maximaal gebouwde 2e woning tegen de scherpste prijs ofwel u bent op zoek naar beste prijs/kwaliteit verhouding.

Daarom stellen wij u graag voor aan deze Classic XXL de Luxe bungalow  :

 • De bungalow is gebouwd op een extra breed en verstevigd chassis, hierop in een balklaag bevestigd waartussen isolatie is gedaan. Deze bungalow heeft een dubbele bodem die er mede voor zorgt dat deze bungalow een hoge isolatiewaarde heeft.
 • De buitenzijde van de bungalow is geheel van kunststof, opgebouwd uit rabatdelen voor een mooiere uitstraling. Niet alleen de wanden, ook de kozijnen zijn van kunststof (en voorzien van dubbel glas).
 • Deze bungalow heeft een zogenaamde inpandige goot die verwerkt zit in een kunststof boei. In deze boei zitten spots verwerkt wat er voor zorgt dat de bungalow een luxueuse uitstraling heeft.
 • Deze bungalow heeft centrale verwarming met in ieder vertrek een radiator. Door zijn uitstekende isolatie wordt de warmte goed verdeeld over alle vertrekken. Zo kunt u ook in de winter uitstekend van uw 2e woning of vakantieverblijf gebruik maken.
 • Deze bungalow heeft niet 2 maar 3 slaapkamers. Een grote ouderslaapkamer en 2 kinderslaapkamers. Zo kunnen er met gemak 6 personen in deze bungalow verblijven. De ouderslaapkamer is zeer ruim en voorzien van een schuifwandkast.
 • Bij de indeling is gekozen om de badkamer tussen de ouderslaapkamer en kinderslaapkamers in te plaatsen. Deze indeling wordt als zeer prettig ervaren.
 • De badkamer is voorzien van trespo tegelpanelen. Dit is een prachtig product wat zeer duurzaam is en lang mee gaat. Daarnaast heeft dit materiaal een prachtige look en is het gemakkelijk schoon te houden.
 • De keuken is van alle gemakken voorzien. Zo is de spoelbak netjes verzonken in het aanrechtblad en is de keuken uitgebreid met een hoge kast waarin een grote koel/vriescombinatie is weggewerkt.
 • Niet alleen de afmetingen zijn met 12.00 x 4.30 meter meer dan groot te noemen, ook het plafond in deze bungalow is met 2.30 meter extra hoog. Hierdoor voelt deze chalet veel ruimtelijker aan.

Eigenschappen bungalow:

Interieur
Woonkamer: laminaat, luxe plafonnier, 4 dubbele wandcontactdozen, centrale verwarming
Keuken: laminaat, keukenblok met bovenkasten, kast met CV-installatie van Intergas, kookplaat met elektrische vonkontsteking, afzuigkap, hoge kast met koel- vriescombinatie, 1 dubbele wandcontactdoos, plafonnier, wand keuken Formica.
Ouderslaapkamer: schuifwandkast, laminaat, 2 enkele wandcontactdozen, radiator, plafonnier.
Kinderslaapkamer 1: laminaat, 1 dubbele wandcontactdoos, radiator, plafonnier.
Kinderslaapkamer 2: Kinderslaapkamer 1: laminaat, 1 dubbele wandcontactdoos, radiator, plafonnier.
Douche / Toilet: Volledig bekleed met trespo tegelpanelen, douchebak 90 x 90 cm incl. schuifwand, douchegarnituur, wastafelkast met spiegel en verlichting, duoblok diepspoel toilet, designradiator, plafonnier, wand/vloer, enkele wandcontactdoos, mechanische afzuiging.

Exterieur
Chassis: Stalen U.P.E. gecoat in bitumlak, trekhaak.
Vloer: Isolatie 100 mm d.m.v. dubbele bodem!, balklaag 50 x 150, onderzijde afgewerkt met dampdoorlatend materiaal.
Buitenwanden: regelwerk constructie 38 x 70 h.o.h. 400 mm! totale wanddikte 1200 mm!, spouw 22 mm, isolatie 60 mm steenwol,  dampopen folie, buitenbekleding kunststof rabat
Dak: Puntdak, stalen dakpanplaat, 100 mm isolatie op plafond!, geventileerd, inpandige goot met 4 x hemelwaterafvoer. Overstek chalet aan zowel voor- als achterzijde met inbouwspots!

Afwerking
Ramen en deuren: Kunststof kozijnen kleur wit, dubbelglas, voordeur wit, schuifpui, incl. vensters (optisch)
Binnenwanden: 12mm Agnes wandplaten (wit)

Deze mobiele bungalow zal begin 2017 worden geplaatst op een prachtige kavel op een nieuw gedeelte van ons park. Het is de tweede chalet die hier geplaatst zal worden. In de loop van 2017 zullen er meer chalets op dit gedeelte worden bijgeplaatst. We zoeken pioniers die wij als eerste mogen verwelkomen op dit nieuwe gedeelte van ons park. We kunnen deze pionieers een korting geven van maar liefst 20% op deze nieuwe Classic XXL de Luxe. Daarmee durven wij meteen een laagste prijsgarantie af te geven. Chalet van deze kwaliteit en met deze afmetingen en opties zijn elders niet te vinden onder onze aanbiedingsprijs!